Last Updated:

Jesús López-Holgueras Broton joins ebidtopay as VP Southern Europe

Eberhard W. Aust
Eberhard W. Aust

Vandaag is een grote dag voor ebidtopay. We zijn verheugd om aan te kondigen dat een van de meest senior experts van onze industrie met ons gaat samenwerken. Jesús López-Holgueras Brotons gaat bidtopay helpen als VP Zuid-Europa met een distributeur.  Jesús is een Senior Business Executive met meer dan 20 jaar ervaring in verkoop en management in de IT & Software industrie. Hij richt zich op het werken met grote accounts en business partners in verschillende verticals en op de ontwikkeling van verschillende regio's in Zuid-Europa en LATAM. Ons nieuwe Iberische kantoor is gevestigd in Calle José Echegaray 8, Ed 3, 28232, Las Rozas (Madrid). 

Jesús kent de procure-to-pay-markt door en door en heeft senior managementfuncties bekleed bij Synertrade en GEP, voordat hij bij ebidtopay kwam.

In een markt die meer en meer gedomineerd wordt door zeer dure oplossingen, helpt Jesús ons om de betaalbare ebidtopay oplossing naar Spanje en Portugal te brengen. Eindelijk een oplossing die ook kleine en middelgrote bedrijven in staat stelt om een geavanceerde source-to-pay oplossing te hebben. ebidtopay wordt wereldwijd gerangschikt onder de beste oplossingen en is gekozen in het Gartner Magic Quadrant Procure-to-Pay Suites in november 2022. ebidtopay is al meer dan 15 jaar ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Met zijn naadloze cloudarchitectuur bestrijkt het alle gebieden van inkoop: eRFX, Contract Management, Supplier Management, Risk-Management, Requisitions, freeforms, approval management Catalog Management, Invoice-Automation, Inventory Management en Savings-Idea Management.

ebidtopay heeft onlangs zijn 23e verjaardag gevierd en heeft zijn eigen landenorganisaties in de VS, Italië, Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, Hongarije, Roemenië, Tsjechië en is via agenten en distributeurs ook vertegenwoordigd in Canada, Frankrijk, België, Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, de Volksrepubliek China en Australië. De oplossing is beschikbaar in 27 talen.