Last Updated:

Partners: Sluit je bij ons aan als integrator of distributeur!

Gabriela Anca Aust
Gabriela Anca Aust

Maak deel uit van een snel groeiende markt

  • De COVID pandemie met de noodzaak om te werken in home-office heeft een enorme impuls gegeven aan cloud-gebaseerde oplossing zoals ebidtopay

  • Alle beslissers hebben nu het voordeel van webgebaseerde systemen ten opzichte van traditionele ERP begrepen en lanceren projecten om hun bedrijven in te halen.

  • Volgens Gartner zullen alle functionele blokken (Digitale Strategie, PurchasetoPay, SourcetoContract, SRM, Supply Chain Management, Innovatie) die door ebidtopay worden gedekt de komende jaren een robuuste, vaak dubbelcijferige groei laten zien.

Partnerschap is ons DNA

  • Als u de vertrouwde partner bent van besluitvormers die op zoek zijn naar een oplossing, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze distributiepartnerschapsovereenkomst. Laat u imponeren door de manier waarop wij onze distributiepartners stimuleren. De feedback die we krijgen is dat we de beste voorwaarden in de branche bieden.
  • Als uw domein consulting of IT-integratie is, zijn we zeer geïnteresseerd in een samenwerking. Onze zakelijke focus is het ontwikkelen van geweldige software en content - niet consulting of IT-integratie. Om de digitale transformatie echt onder de knie te krijgen, hebben de meeste bedrijven verandermanagement en consulting nodig.

  • We zijn zeer geïnteresseerd om onze gezamenlijke mogelijkheden verder te verkennen.
    Neem contact op met onze Chief of Sales & Partner Management om onze gecombineerde zakelijke mogelijkheden te bespreken: