Last Updated:

De beste oplossing voor jouw budget!

Gabriela Anca Aust
Gabriela Anca Aust

best value sourcetopay oplossing - hoe werkt het?

 • selecteer gewoon per functieblok welke licentie je vandaag nodig hebt
  in het bovenstaande voorbeeld zijn PurchasetoPay en SourcetoContract geselecteerd.
 • u kunt dit op elk gewenst moment in de toekomst uitbreiden, mocht u meer functionele blokken nodig hebben
 • je kunt elk functieblok 6 weken lang gratis uitproberen en uitproberen. Zo weet u precies wat u krijgt, voordat u iets koopt.
 • bestel gewoon uw gratis testomgeving via "FREE TRIAL - START SAVING
  TODAY!"
 • na de gratis proefperiode kunt u voor elk functieblok afzonderlijk beslissen
  welke licentie je nodig hebt: "EVANGELIST", "TEAM", "SITE" of "ENTERPRISE".
  bij ons is standaard hosting, storage en power user hotline support altijd inbegrepen
 • upgrades en nieuwe versies zijn bij ons altijd inbegrepen

Eenvoud wint - slechts 4 licentietypen + gratis proefversie die alle gebruikssituaties dekken

 

0) free trial - tot 3 gebruikers

We maken graag snel een gratis proefomgeving van 6 weken voor maximaal 3 gebruikers:

 • u kunt beginnen met echte besparingen (bijv. RFP/Auctions) op dit platform
  (Dit is niet alleen een zandbak zoals bij de concurrentie)
 • wij uploaden uw categoriestructuur, registreren uw gebruikers en uploaden uw leveranciers
 • u ontvangt uw UI en unieke URL
 • u ontvangt een gratis training en praktische ondersteuning bij RFP/Auction
 • en nog veel meer, afhankelijk van uw behoeften

1) evangelist licentie - één evangelist gebruiker

Je wilt een nieuw proces in je organisatie opzetten. U bent de evangelist. Voorlopig is er geen echt budget maar je bent ervan overtuigd dat het digitaliseren van dit proces je bedrijf vooruit zal brengen. In dit geval is de evangelistenlicentie wat je nodig hebt. Voor een zeer klein maandelijks bedrag kunt u laten zien dat u succes heeft en dat de business case solide is.

 • de evangelist licentie omvat één buy-side gebruiker met onbeperkte transacties (bijv. afhankelijk van functieblok inkooporders, contracten, facturen, RFx, etc.)
 • De evangelist-licentie bevat bovendien een administratietoegang waarmee je templates, dashboards, catalogi, enz. kunt aanmaken. - zodat je overtuigend kunt aantonen dat dit systeem geschikt is voor jouw organisatie en budget kunt krijgen voor meer gebruikers.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor de evangelistenlicentie met de functionele blokken die u nodig hebt via ons menu - "OFFERTE VERKRIJGEN".

 

2) team licentie - tot 8 benoemde gebruikers

 

macht aan je team. Elektronische RFQ's besparen tot 70% tijd en moeite in vergelijking met het verkrijgen van offertes per e-mail. Voor een klein maandelijks bedrag, ook betaalbaar voor alle KMO's, kun je je (strategische) sourcingteam van maximaal 8 leden onbeperkt gebruik laten maken van RFQ's, Veilingen, Contractbeheer en Contract Authoring. Op dezelfde manier bieden we de teamlicentie van Purchase2Pay, SRM, Strategie, Supply Chain en Innovatie.  De teamlicentie is ideaal voor jou:

als je nog geen sourcetocontract-, purchasetopay- of SRM-tool hebt
als je maar een beperkt aantal strategische inkopers hebt die zo'n tool echt nodig hebben
als je bedrijf al een tool heeft gekocht, die echter niet wordt gebruikt of niet gebruiksvriendelijk is. Met de teamlicentie kun je je team eindelijk uitrusten met iets dat geweldig werkt en de klus klaart zonder een aanzienlijk bedrag uit te geven.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de teamlicentie met de functionele blokken die je nodig hebt via ons menu - "OFFERTE VERKRIJGEN".

 

3) site licentie - tot 25 benoemde gebruikers

Maak uw site toonaangevend door uw inkoop te digitaliseren. Verbeter uw serviceniveau aan de aanvragers drastisch door een P2P-oplossing te bieden zoals bij amazon. Bevrijd uw crediteurenadministratie van het najagen van goedkeuringen door automatische matching en factuurverwerking te introduceren. Maak indruk op je management met smartphonegebaseerde goedkeuringen en digitale contractondertekening met supersnelle doorlooptijden. Vraag vandaag nog uw offerte aan voor de sitelicentie met de functionele blokken die u nodig hebt via ons menu - "OFFERTE VERKRIJGEN".

4) enterprise licentie -  onbeperkte named user

Wereldwijd geharmoniseerde digitale processen voor uw onderneming. Bundel wereldwijd uw inkoopkracht over alle vestigingen, landen en continenten. Wij bieden u onbeperkte gebruikers met onze bedrijfslicentie. Wij bieden uitzonderlijke waar voor uw geld: voor slechts 7.497,- €* bieden wij u een wereldwijd SRM en SourcetoPay systeem voor onbeperkte gebruikers.

* maandelijkse kosten voor de functionele blokken SRM, SourcetoContract en PurchasetoPay voor onbeperkt aantal gebruikers op naam met jaarlijkse vooruitbetaling + lokale btw.

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor de bedrijfslicentie met de functionele blokken die u nodig hebt via ons menu -"OFFERTE VERKRIJGEN".